Διάφορες Καλύψεις - pagritia-asfalistiki.gr - UNREGISTERED VERSION

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Διάφορες Καλύψεις

Για Επιχειρήσεις

ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μέσω της συνεργασίας της με πολυεθνική, αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία, αναλαμβάνει τη διαχείριση και υποστήριξη του συμβολαίου «κάλυψης εκδηλώσεων».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει στους οργανωτές εκθέσεων, συναυλιών και συνεδρίων τη δυνατότητα να επιλέγουν συγκεκριμένες ασφαλιστικές καλύψεις που χρειάζονται για την κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη και το οικονομικό κόστος της κάθε κάλυψης.

Ενδεικτικές καλύψεις του προγράμματος:
Εγκαταστάσεις και περιεχόμενο
Γενική Αστική Ευθύνη
Κάλυψη δαπανών (extra expenses)
Κάλυψη κατά παντός κινδύνου εξοπλισμού
Κάλυψη απεργιών, στάσεων, πολιτικών ταραχών, σαμποτάζ, τρομοκρατικής πράξης
Κάλυψη αναβολής/ματαίωσης της εκδήλωσης
Κάλυψη εξόδων για την επανάληψη ειδικών εφέ ή happenings λόγω μη πραγματοποίησης τους στο δεδομένο χρόνο από συγκεκριμένους λόγουςΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

1.Ειδική κάλυψη υψηλών ορίων και καλύπτει μόνο θάνατο & Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από ατύχημα. Απευθύνεται κυρίως σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.
2.Ειδική κάλυψη για εκβιασμό, απαγωγή, λύτρα.

3.
Έργων τέχνης.
4.Ταξιδιωτική.ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Σε μία περίοδο παγκοσμιοποίησης της οικονομίας, η Παγκρήτια Ασφαλιστική επεκτείνει το εύρος των προϊόντων για να ανταποκριθεί σε αυτή την τάση, προσφέροντας ειδικές λύσεις στον τομέα των διεθνών ασφαλιστικών προγραμμάτων το οποίο προσφέρει πολυεθνικά προγράμματα ασφάλισης εργαζομένων, σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δύο ή περισσότερες χώρες του κόσμου. Η Παγκρήτια Ασφαλιστική, μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της, στη χώρα που βρίσκεται το υποκατάστημα ή η θυγατρική εταιρεία του πελάτη, πραγματοποιώντας επαφή με την αντίστοιχη ασφαλιστική εταιρία που ανήκει στο δίκτυο.
Το κλειδί της επιτυχίας της Παγκρήτιας Ασφαλιστικής είναι η στενή συνεργασία με τις εταιρίες και με εξωτερικούς συνεργάτες, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού