Η Εταιρεία - pagritia-asfalistiki.gr - UNREGISTERED VERSION

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Η Εταιρεία

Σ ένα οικονομικό και ασφαλιστικό περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς, η Παγκρήτια Ασφαλιστική ασφαλιστικές πρακτορεύσεις, διατηρεί σταθερές τις αξίες και το όραμά της και προχωρά μπροστά με αίσθημα ευθύνης και με συνεχής πρωταρχικό στόχο, την ικανοποίηση των πελατών της.
Κύριο μέλημα στην Παγκρήτια  Ασφαλιστική, είναι να διαθέτει και να προωθεί εξειδικευμένα και σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες, που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, με αξιοπιστία και με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟΧΟΣ - ΟΡΑΜΑ της Παγκρήτιας Ασφαλιστικής είναι με φιλικότητα, ήθος, αξιοπιστία και δυναμισμό, να συμβάλλει στην ασφάλεια και ευημερία των πελατών της και να ξεχωρίζει διαρκώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.
Η συνεχής και επιτυχημένη συνεργασία μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών μαζί της (Ευρωπαϊκή Πίστη, Ατλαντική Ένωση, AIG, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, Lloyd’s, ΑΧΑ, BUPA κ.α), καθώς και το συνεχές αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών της, επιβεβαιώνουν την συνεχώς ανοδική πορεία της Παγκρήτιας Ασφαλιστικής.

H εταιρία ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον χώρο των ασφαλίσεων. Αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της να ερευνά όλη την ασφαλιστική αγορά, να ανακαλύπτει, να επεξεργάζεται και να προτείνει σ' αυτούς τους καλύτερους δυνατούς όρους κάλυψης των ασφαλιστικών τους αναγκών.

Το Ασφαλιστικό Πρακτορείο ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με τις
μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού  , καθώς και με όλες τις αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Πάντοτε, το κριτήριο επιλογής είναι η φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρίας και η ικανότητα να καλύψει απόλυτα τον προτεινόμενο κίνδυνο, με τους καλύτερους όρους για τον ασφαλισμένο πελάτη.

Όραμα
της είναι ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης και η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του. Η φιλοσοφία της: ο κάθε πελάτης αποτελεί για αυτήν ξεχωριστή προσωπικότητα και όχι έναν ανώνυμο λογαριασμό.  

Προασπίζ
ει τα συμφέροντα του, με ξεχωριστή φροντίδα και ανταποκρίνεται άμεσα στα προβλήματα του.

Μελετά
ει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε συνανθρώπου μας και υλοποιεί τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Είναι δίπλα σας κάθε στιγμή, γιατί οι ανάγκες σας αλλάζουν και μεταβάλλονται.  

Έτσι μπορ
εί πάντα με σωστό σχεδιασμό να αντιμετωπίζει τις ενδεχόμενες δύσκολες στιγμές σας και να καλύπτει τις τρέχουσες δυσκολίες σας.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού